Please update your Flash Player to view content.
Please update your Flash Player to view content.

Bedankt!!!
Jannes2014

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SEN poster  mei 2014 opzet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hamrikkerklaploop: Start van de activiteiten

 

Resize of DSC01131

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  “Jannes is coming”

foto

 

Met een aantal weken gaat het weer gebeuren. Onze site is inmiddels  grotendeels hersteld dus hou ons in de gaten! 
In de volgende editie zullen we een tijdsplanning gaan vermelden zodat u duidelijk kunt zien wanneer alle activiteiten plaatsvinden. 

Op de woensdag starten we in ieder geval met de welbekende “loop” over diverse afstanden, de jeugd start om 18.00 uur !!!

De donderdag zal in de middag starten met diverse activiteiten en meerdere spannende wedstrijden voor jong en oud. Dit alles opgefleurd met de welbekende kermis en vrolijke muziek. Een lekkere hap en de nodige dranken zullen zeker niet ontbreken.

In de donderdag namiddag zullen we de “Amsterdamse avond” aftrappen. Wij hopen u dan de sfeer te kunnen laten proeven van het oude Jordaan, maar ook een Volendamse smartlap zal niet ontbreken.  

Zaterdags is er overdag een voetbaltoernooi georganiseerd door de V.V. Nieuwolda , u kunt dan genieten van diverse jeugdteams uit de regio.

De avond knallen we in met de welbekende showband  Jetset, waarna je een spetterende optreden krijgt voorgeschoteld van Sandy Goeree. Deze dame heeft heel 

Nederland doen deinen met haar vele smartlappen en onverwachte tophits. De topper op deze avond is de inmiddels de zo bekende “JANNES”. Het is ons wederom gelukt om er weer een spannende, excentrieke optreden van te maken. Hierover op de avond meer !

In de vorige editie hebben we het gehad over het samen dragen van dit soort evenementen. Laten we als dorp hier volledig achter gaan staan en motiveer elkaar om een bezoek te brengen aan deze avond. Kaarten zijn inmiddels voor een lager tarief dan ooit,  (alleen in de voorverkoop) verkrijgbaar bij de vele voorverkoop adressen en via de website.

Aangezien Jannes weer op het programma staat is het raadzaam om een kaart in de voorverkoop te kopen. Dit om teleurstellingen bij de entree te voorkomen. Door strenge brandregelgeving zijn we verplicht  om de maximale bezoekersaantal niet te overschrijden.

  

Tot spoedig,

SEN Nieuwolda.

Bestuur en vrijwilligers.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

waar?

kaart2

email

email adres  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   heeft
tijdelijk, door een storing, niet gewerkt!  Het kan
zijn dat ontvangen mails verloren zijn gegaan.
Email adres is nu weer actief! Wanneer u geen
reactie heb ontvangen op uw email onze
excuses met het verzoek deze opnieuw
te zenden.

 

 

Nieuwe vorm web-site

LogoSen neg3Onze website sen-nieuwolda.nl is
compleet vernieuwd. Dit betekent
dat we druk bezig zijn om zoveel
mogelijk informatie voor komende
hemelvaart weekend beschikbaar
te stellen. Veranderingen in het programma
worden zo snel mogelijk geactualiseerd.  
.